Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční turnaj ve stolním tenisu 27.12.2022 - výsledky

3. 1. 2023

Výsledky vánočního turnaje dospělých

ve stolním tenisu 2022

 

Dne 27. 12. 2022 proběhl v tělocvičně ZŠ v Chlumčanech po dvouleté přestávce (z důvodu covidových opatření) jubilejní 20. ročník vánočního turnaje ve stolním tenisu, organizovaný oddílem badmintonu a oddílem tenisu spolku TJ Keramika Chlumčany. Tato vynucená „zdravotní pauza“ se nepříznivě podepsala i na účasti, když do soutěže se tentokrát přihlásilo jen 10 účastníků - neregistrovaných hráčů z Chlumčan i okolních obcí. 

 

Již tradičním úvodem celé akce byla oblíbená „Amerika“, v níž byl ve finále nejlepší Martin Ježek, který se mohl radovat ze zisku lahve kvalitního sektu.

 

Poté na 4 stolech začaly boje ve dvouhře, při nichž byl s ohledem na nižší účast zvolen nejspravedlivější systém zápasů každého s každým, a to na 2 vítězné sety do 10 bodů. Vítězství z posledního turnaje v roce 2019 obhájil Petr Šesták ze Dnešic před Ondřejem Kubešem a tenistou Miloslavem Kozlem.    

 

Konečné pořadí turnaje ve dvouhře:

 

Pořadí

Dvouhra

1.

Petr Šesták

2.

Ondřej Kubeš

3.

Miloslav Kozel

4.

Antonín Levora

5.

Jiří Vaněček

6.

Martin Ježek

7.

Jiří Koláček

8.

Jan Tomášek

9.

Daniel Schuster

10.

Pavel Pitter

 

Ve čtyřhře nastoupily celkem 4 dvojice, mezi nimiž zvítězili Petr Šesták a Jiří Vaněček.  

 

Konečné pořadí turnaje ve čtyřhře:

 

Pořadí

Čtyřhra

1.

Petr Šesták, Jiří Vaněček

2.

Ondřej Kubeš, Daniel Schuster

3.

Miloslav Kozel, Jiří Koláček

 

Již tradiční samozřejmostí bylo výborné organizační zajištění akce a občerstvení účastníků.  Také tenisový oddíl se na akci podílel jako obvykle především nákupem zajímavých trofejí pro vítěze od firmy Sympakt. Všichni účastníci obdrželi též pamětní medaile při příležitosti 20 let turnaje a další zajímavé věcné ceny. Věřme tomu, že tradice této akce bude pokračovat i nadále a že za rok se vánočního turnaje zúčastní mnohem více sportovních nadšenců.

 

Vybrané fotografievánočního turnaje ve stolním tenisu 27. 12. 2022

najdete ve Fotoalbu v záložce Ostatní - Stolní tenis 2015 - 2022.