Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace z členské schůze TO 14.6.2013

15. 6. 2013

 

Informace pro členy oddílu tenisu TJ Keramika Chlumčany z jednání členské schůze tenisového oddílu 14.6.2013
 
Účast: M.Fiala, K.Hodinář, R.Hrubý, M.Jeslínek, M.Kozel, V.Matýs ml., I.Regner, J.Vaněček 
 
 
1) Zhodnocení průběhu tenisové sezóny 2013 (výsledky DC)
 
Byly zhodnoceny výsledky všech 3 družstev Chlumčany v okresním DC (účast 20 družstev) - A-tým Chlumčan sestupuje do II. divize, B-tým  bude hrát baráž o postup ve Stodě, C-tým je zatím bez výhry. Ve finále DC se střetnou DOLI Starý Plzenec A – Sokol Šťáhlyvy A. Výsledky odehraných utkání všech našich týmů a tabulky jsou k dispozici na oddílovém webu (záložky Okresní Davis Cup a Aktuality). 
 
2) Chlumčany Cup 2013 ve dvouhře a čtyřhře (přihlášky a rozlosování)
 
Bylo provedeno rozlosování dalšího ročníku oddílového turnaje Chlumčany Cup 2013 (účast ve dvouhře - 15 tenistů, ve čtyřhře - 8 párů). Systém turnaje se nemění (zápasy ve skupinách každý s každým a pak vyřazovací systém (ve dvouhře od čtvrtfinále a ve čtyřhře od semifinále). Pro zápasy ve skupinách i pro další kola byly stanoveny závazné termíny. Konkrétní los, termíny a pravidla budou zveřejněny na webu a rozeslány e-mailovou poštou všem zúčastněným, včetně kontaktů na další účastníky.
 
3) Turnaj pro děti ZŠ 22.6.2013
 
14. ročník tenisového turnaje pro děti základní školy proběhne v sobotu 22.6.2013 od 9:00 hod. Účast na turnaji zajistí J.Zahálka, občerstvení pro účastníky bude mít na starosti V.Matýs st. Pro všechny děti budou zajištěny drobné věcné ceny a pro nejlepší 3 chlapce i dívky medaile. Pomoc členů oddílu (rozhodování, postřik a údržba kurtů) je vítána.
 
4) Evidence členů TO pro ČTS
 
Předseda oddílu informoval o změnách v evidenci členské základny - do 30.6.2013 mají všechny tenisové kluby či oddíly povinnost prostřednictvím kontaktní osoby přihlásit se do informačního systému ČTS na www.cztenis.cz a doplnit zde seznam všech dosud neevidovaných (neregistrovaných) tenistů. Důvodem je přechod agendy bývalého ČSTV na jednotlivé sportovní svazy.
 
5) Další akce tenisové sezóny pořádané jinými oddíly a TO Chlumčany
 
Termíny tenisových turnajů, pořádaných jinými oddíly:
-         15.6. - turnaj ve dvouhře Přeštice Open Jaro 2013
-         29.6. - otevřený turnaj ve čtyřhře „Stříbro Open“
-         5.7. - turnaj veteránů přes 50 let v Dobřanech (antuka) - Mem. Josefa Kreuzmana
-         10.8. - veřejný turnaj v singlu v Dobřanech (antuka)
Všechny pozvánky jsou obratem zveřejňovány na oddílovém webu (informace najdete v záložce Aktuality, kde je i průběžně aktualizován Plán akcí oddílu na rok 2013). Pozvánky navíc rozesílám i mailovou poštou všem potenciálním účastníkům - je tedy třeba pravidelně sledovat oddílový web a e-mailovou poštu.
 
Oddílové akce - jde o turnaj ve čtyřhře Maty Cup, turnaj žen Women Cup a Mix Cup (smíšené dvojice). Termíny konání budou upřesněny podle ukončení oddílového turnaje Chlumčany Cup – pravděpodobně počátkem září 2013.
 
6) Různé
 
Údržba kurtů
Letos při údržbě tenisových kurtů odpracováno 130 brigád. hodin a tento týden zajištěn postřik kurtů proti pleveli (Matýsovi). Kdo nemá splněné potřebné hodiny, může je odpracovat při nátěrech oplocení (zakoupena barva, válečky a štětce). Bylo též zakoupeno nové kolečko (Vaněček) - je třeba jej zamykat, stejně jako uklízet stahováky a další nářadí po ukončení hry do místnosti pro tenisové potřeby. 
 
Sponzoři
Letos sice zatím nebyla uzavřena žádná sponzorská smlouva, ale V.Matýs má rozjednaný příspěvek s novým sponzorem - fyzickou osobou (smlouvu o spolupráci připraví k podpisu předseda TO).
 
Zájezdy
Ve dnech 13. - 15.9.2013 se v Praze koná semifinále světové skupiny Davisova poháru mezi ČR a Argentinou. Předseda oddílu zajistí pro případné zájemce zakoupení vstupenek v předprodeji.
 
 
 
 
 
 
V Chlumčanech dne 15.6.2013
Zapsal: Ivo Regner