Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace z členské schůze TO 1.6.2012

2. 6. 2012

 

Informace pro členy oddílu tenisu TJ Keramika Chlumčany
z jednání členské schůze tenisového oddílu 1.6.2012
 
Účast: R.Kott, M.Jeslínek, P.Ježek, M.Kozel, M.Marák, I.Regner, F.Šambergr, J.Vaněček, V.Vintr.
 
Omluveni: P. Boháč, J.Boháč, M.Fiala, M.Marák,V.Matýs, F.Šambergr, O.Vokoun.   
 
 
1) Zhodnocení průběhu tenisové sezóny 2012 (výsledky DC)
 
Byly zhodnoceny výsledky všech 3 družstev Chlumčany v okresním DC (účast 19 družstev) - A-tým Chlumčan (4.místo) a B-tým (5.místo) se udržely v I. výkonnostní divizi. Ve finále DC se střetnou DOLI Starý Plzenec A - TK Pohoda Letkov A. C-tým Chlumčan skončil v B-skupině II. divize na 5.místě.
Výsledky jednotlivých utkání všech našich týmů, tabulky a vybrané fotografie jsou k nahlédnutí na oddílovém webu.  
 
 
2) Podmínky trénování mládeže - doplnění podmínek členství pro r. 2012
 
Byly odsouhlaseny podmínky výuky tenisové mládeže na kurtech (trenér 3. třídy F.Šambergr se bude pravidelně věnovat mladým nadějím z Chlumčan a okolí ve věku od 4 do 8 let). Pro tréninkové účely bude mít vyhrazen v tenisovém areálu kurt č. 2 v rozsahu 9 hodin týdně - v pondělí, ve středu, čtvrtek a pátek (vždy od 15:30 hod.) - konkrétní hodiny budou upřesněny na základě výsledku náboru ve škole v Chlumčanech a dle zájmu mimochlumčanských dětí. Informace o rezervaci kurtu bude umístěna na oplocení u vstupu na kurt a na webové stránky TO. Děti zařazené do pravidelné výuky budou řádně zaevidovány jako členové oddílu tenisu TJ Keramika s povinnosti platby 200 Kč za rok (členský příspěvek oddílu). V tomto smyslu budou doplněny též platné Podmínky členství v oddílu na rok 2012.  
 
 
3) Chlumčany Cup 2012 ve dvouhře a čtyřhře (přihlášky a rozlosování)
 
Bylo provedeno rozlosování dalšího ročníku oddílového turnaje Chlumčany Cup 2012 (účast ve dvouhře - 16 tenistů, ve čtyřhře - 10 párů). Systém turnaje se nemění (zápasy ve skupinách a pak vyřazovací systém (ve dvouhře od čtvrtfinále a ve čtyřhře od semifinále).   Pro zápasy ve skupinách i pro další kola byly stanoveny závazné termíny. Konkrétní los + pravidla budou zveřejněny na webu a rozeslány e-mailovou poštou všem zúčastněným.
 
 
4) Turnaj pro  děti ZŠ 17.6.2012
 
Další ročník tenisového turnaje pro děti základní školy proběhne po dohodě v neděli 17.6.2012. Účast na turnaji zajistí J.Zahálka ve spolupráci s F.Šambergrem, občerstvení pro účastníky bude mít na starosti M.Marák. Pro všechny děti budou zajištěny drobné věcné ceny a pro nejlepší 3 chlapce i dívky medaile.
 
 
5) Další akce tenisové sezóny (Maty Cup,
Mix Cup, Women Cup)
 
V nejbližším období se lze zúčastnit těchto akcí pořádaných ostatními kluby:
-         turnaj dvojic ve Stříbře (23.6.)
-         turnaj Singl Nýřany Open (červen - termín zatím nestanoven)
-         Memoriál Josefa Kreuzmana v Dobřanech (veteráni) - (začátek července)
-         turnaj dvouher v Dobřanech (srpen - termín zatím nestanoven).
 
Pozvánky na turnaje najdou členové na webu TO (v záložce Aktuality), případně obdrží informaci e-mailovou poštou.
 
V sobotu 16.6.2012 se uskuteční tenisový turnaj firmy STREICHER, spol. s r.o. - oba kurty budou pronajaty za sjednaných podmínek (sazba za pronájem 1.000 Kč).
 
Akce pořádané TO Chlumčany - po ukončení Chlumčany Cupu (předpokládaný termín závěrečných zápasu - 1.9.2012) proběhnou dne 8.9.2012 oba obvyklé turnaje - turnaj žen Women Cup a Mix Cup smíšených dvojic. Termín turnaje ve čtyřhře Maty Cup bude upřesněn dodatečně.  
 
 
6) Různé
 
Údržba kurtů - byla zdůrazněna potřeba zajistit postřik kurtů proti pleveli (členové, kteří nemají odpracované brigády). Příští rok je počítáno s instalací umělých čar i na kurt č. 2.
Sponzoři - letos zatím uzavřena jediná smlouva (R. Hnojský), nutno jednat s dalšími firmami.
Podána informace o otevření nové tenisové haly se 2 vnitřními a 2 venkovními kurty a potřebným zázemím.v Dobřanech (23.5.2012). Povrch všech kurtů je stejný jako v Melbourne na Australian Open. Zájemcům byly předány propagační letáčky.
 
 
 
 
V Chlumčanech dne 2.6.2012
Zapsal: Ivo Regner