Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svatba M.Fialy 12.12.2009

20. 12. 2009

Svatba M.Fialy 12.12.2009

Důležitý životní krok učinil ještě před koncem letošního roku člen našeho tenisového oddílu Martin Fiala, který v sobotu dne 12.12.2009 vstoupil do svazku manželského s Lucií Berkovou (nyní již Fialovou). 

Svatební obřad s účastí asi 70 hostů se uskutečnil na zámku v Mirošově u Rokycan a zúčastnila se ho i malá delegace tenisového oddílu - konkrétně Martinovi spolubojovníci z daviscupového C-týmu Chlumčan - Ivo Regner a Jiří Vaněček. A protože tenisté jsou pro každou legraci, připravili samozřejmě pro novomanžele nečekané překvapení.  

Sotva se Martin s Lucií objevili po obřadu (při němž oba překvapivě řekli "Ano") objevili na nádvoří před zámkem, čekal je náročný úkol.  S rukama svázanýma šálou (suvenýr z Barcelony s nápisem Vamos, Campeones) odehrát starou tenisovou raketou míček tak, aby trefili prázdný kbelík.  První 4 pokusy se sice nepodařily, ale ten poslední Jirka Vaněček (naštěstí) chytil, a tak se nakonec novomanželé nemuseli vykoupit. 

Svatební hostina v Útušicích už se obešla bez naší účasti, ale určitě byla také veselá a patřičně dlouhá.  A tak popřejme oběma, aby brzy přivedli na svět dalšího malého tenistu či tenistku, kteří budou dále šířit slávu chlumčanského tenisu.

A jaké že bylo naše přání? Můžete si jej přečíst ve Fotoalbu (v rubrice Ostatní - Svatba M.Fialy). 

 

 

Ivo Regner